Wijzigingen team

Wijzigingen team

Dinsdag 15 februari 2022

Wijzigingen team

Sinds begin dit schooljaar zijn wij op zoek naar een goede intern begeleider (IB’er) die ons IB team komt versterken. Wij zijn heel blij dat na de voorjaarsvakantie Yvonne Lok bij ons komt werken. Yvonne is een zeer ervaren IB’er, zij zal de zorgondersteuning van de groepen 7 en 8 voor haar rekening nemen. Yvonne werkt 3 dagen per week, op maandag, dinsdag en donderdag.

Desiree van Reeuwijk, leerkracht groep 1 de Toekans, gaat ons team met ingang van 1 april verlaten. Zij heeft ervoor gekozen om haar carrière elders voort te gaan zetten. Wij wensen Desiree veel succes bij haar nieuwe stap. Daimy Metheuver zal haar taken bij de Toekans overnemen. Daimy is al een bekend gezicht in onze school. Zij heeft er veel zin in om aan de slag te gaan in deze instroomgroep!

Brady van Stralendorff, vakdocent gym van Lekker Fit, heeft ook een mooie nieuwe uitdaging gevonden en gaat daarom helaas ons team verlaten. Veel succes bij deze sportieve uitdaging! Melchior Maas komt tot de zomervakantie zijn gymlessen overnemen. Hij zal er samen met Vanya voor zorgen dat de kinderen goed bewegingsonderwijs blijven krijgen! Welkom in ons team, Melchior!


Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl