Laatste schoolweken

Vrijdag 3 juni 2022

Nog 5 weken en de zomervakantie begint. In deze weken ronden wij het jaar af én kijken wij vooruit naar een mooi nieuw schooljaar.

Van 27 juni t/m 1 juli staan de portfoliogesprekken voor de groepen 1-7 gepland, de kinderen krijgen 24 juni hun portfolio mee naar huis en vanaf maandag 20 juni 15.00 uur kunt u in Parro het portfoliogesprek plannen.

In de laatste weken gaan de leerkrachten de klassen opruimen en schoonmaken. Indien u daarbij wilt helpen, zal de leerkracht daar erg blij mee zijn. U kunt uw hulp rechtstreeks aanbieden aan de leerkracht van de groep van u kind(eren).

Wij proberen uiterlijk twee weken voor het einde van het schooljaar de formatie (welke leerkracht in welke groep) voor het nieuwe schooljaar aan u kenbaar te maken. Dit geldt ook voor de verdeling van de leerlingen over de groepen (bijvoorbeeld de tweede groepers die naar groep 3 gaan).

Op 6 juli zwaaien wij met alle kinderen de leerlingen uit de groepen 8 uit. Zij hebben de avond ervoor hun afscheidsavond in het Hofplein theater. Op 6 juli gaan alle kinderen met hun groep bij de nieuwe leerkracht kennismaken. Wij nodigen daarvoor ook eventuele nieuwe leerlingen uit.


Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl