Nieuwe schoolmaatschappelijk werkster

Nieuwe schoolmaatschappelijk werkster

Dinsdag 30 november 2021

Schoolmaatschappelijk werk

In de vorige nieuwsbrief kondigden wij al de komst van een nieuwe schoolmaatschappelijk werkster, Emily Stam, aan. Emily zal samen met de huidige schoolmaatschappelijk werkster, Nelleke Torn, een team vormen. Wij wensen Emily een heel fijne tijd bij ons op school!

Mijn naam is Emily Stam. Sinds heden ben ik samen met Nelleke Torn schoolmaatschappelijk werker vanuit SMWR bij uw kind(eren) op school werkzaam.

Na het VMBO heb ik aan het MBO de opleiding Onderwijsassistent afgerond en daarna ben ik verder gegaan met de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Tijdens mijn stages heb ik mij verdiept in het maatschappelijk werk in Rotterdam-Zuid en na mijn afstuderen ben ik in de hulpverlening blijven werken. Ik kijk er naar uit om bij te mogen dragen aan een gezonde ontwikkeling van kinderen!

Wanneer u vragen of zorgen heeft over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind of vragen heeft over huisvesting, schulden of andere financiële zaken kunt u bij het schoolmaatschappelijk werk terecht. Schroom niet om hulp te vragen, want het kan in sommige situaties fijn zijn wanneer er iemand met u meedenkt. Ik kijk/denk dan met u mee en wanneer het nodig is, kijk ik samen met u naar welke andere instanties iets voor u zouden kunnen betekenen.

Mocht u vragen hebben of kennis willen maken, dan ben ik op maandag aanwezig op school. Ook kunt u mij telefonisch bereiken via 06-15102045 of een email sturen naar emily.stam@smwr-rijnmond.nl


Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl