Inhoud studiedag

Inhoud studiedag

Dinsdag 15 februari 2022

Studiedag

9 februari hebben de leerkrachten een intensieve en heel nuttige online studiedag gehad. Tijdens deze dag is er een nieuwe impuls gegeven aan ons verbeterbord van de Stichting LeerKracht. Dit verbeterbord is een middel om te zorgen voor een continue verbetercultuur in school. Tijdens online sessies zijn met verschillende werkvormen de nieuwe doelen voor rekenen op de verbeterborden van de onder-, midden- en bovenbouw gezet. 

Met ‘LeerKracht’ neemt het team het heft in handen. Als team bepalen zij wat zij wel en niet doen. Het vak staat centraal. Samen werken zij aan de lespraktijk!

Als u het leuk vindt om meer te weten over deze werkwijze, kunt op de website www.stichting-leerkracht.nl meer informatie vinden.

In een leerlingarena gaf een groep leerlingen uit de bovenbouw antwoord op de vragen van leerkrachten over ons rekenonderwijs. Met vragen als: “werk je graag met Snappet”, “wat vind je van de uitleg van de leerkrachten”, “krijg je genoeg instructie”, “werk je graag samen of liever alleen”?


Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl