Koningsdag bij de SS Rotterdam

Dinsdag 18 april 2023

Zoals u ongetwijfeld weet, bezoekt de koninklijke familie dit jaar Rotterdam om de verjaardag van de koning te vieren. Alle kinderen van de Globetrotter hun familie zijn uitgenodigd om naar de koning te komen zwaaien vanaf een speciaal voor ons gereserveerd dek op het SS Rotterdam!

 

Uw kind krijgt hiervoor een oranje polsbandje mee naar huis. Dit bandje geeft toegang tot een speciale ingang voor de kinderen van de Globetrotter en hun familie.

Alleen uw kind hoeft het bandje te dragen, de rest van de familie kan dan ook mee naar binnen. Vervolgens wordt u verwezen naar het (buiten)dek van waar af u en uw kind(eren) goed zicht heeft op de voorbijvarende Koninklijke Familie.

 

De organisatie hiervan ligt volledig bij de SS Rotterdam en er is vanuit school geen begeleiding aanwezig!

 

Inloop donderdag 27 april tussen 10.30 en 11.00 uur.

Ingang 3 (ter hoogte van het midden van het schip).

 

Om alvast in de stemming te komen, zijn alle kinderen uitgenodigd om op 18 en 20 april met de groep, onder schooltijd, een bezoek aan de SS Rotterdam te brengen. Er staat dan een team voor hen klaar die een kroontje met hen gaat knutselen (groepen 1 t/m 5). Daarnaast zijn er dansers van het Scapino Ballet die de kinderen een dansje aanleren en een workshop geven (groepen 1 t/m 8).


Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl