Aanmelden nieuwe leerlingen

Aanmelden nieuwe leerlingen

 

Rondleiding


Ongeveer twee keer per maand is er een rondleiding gericht op ouders en toekomstige leerlingen die nog vier jaar moeten worden. Wij ontvangen u graag persoonlijk en delen alsdan onze visie op onderwijs en laten concreet onze werkwijze zien. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Na afloop van de rondleiding ontvangt u informatie om thuis rustig door te lezen, alsook het aanmeldformulier.

 

Aanmelding

Als u na de rondleiding enthousiast bent en uw zoon of dochter wilt aanmelden op onze school, kunt u het aanmeldformulier opsturen of in de brievenbus doen aan de Maashavenkade. In de wet bepaald mogen we uw aanmelding in behandeling nemen op de dag dat uw kind 3 jaar wordt.

Als ouders hebt u een informatieplicht; u moet vertellen of uw kind extra ondersteuning nodig heeft. Als school hebben wij een onderzoeksplicht. Wij moeten onderzoeken of onze school de best passende plek is voor uw kind. Dit onderzoek voeren we uit in maximaal 6 weken, een enkele keer vragen we 4 weken extra geduld. Deze plicht voeren we uit met de grootst mogelijke liefde voor elk kind. 

 

Zorgplicht

Op het moment dat u uw kind schrijftelijk aanmeld bij onze school hebben wij een zorgplicht. Dit betekent dat we voor uw kind een passende plek moeten vinden op onze school, of op een andere school in Rotterdam. Op onze school kunnen we een brede doelgroep bedienen, ons schoolondersteuningsprofiel geeft aan wat wij kunnen. Soms gaan we met het samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs zoeken naar een andere plek, omdat de extra ondersteuningsvraag niet in ons bereik ligt. 

 

Inschrijving. 

Op het moment van daadwerkelijke inschrijving op onze school krijgt u een digitale bevestiging van onze administratief medewerkster. 

 

Aanmelden rondleiding


U kunt zich op de volgende manier opgeven voor de rondleiding op school:

- telefonisch via 010 - 341 2970 Carola Kattenstaart, bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag. 


- stuur een email naar info@globetrotterkatendrecht.nl en vermeld hierin in elk geval uw naam en telefoonnummer en de geboortedatum en jaar van uw kind. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen. 

- de laatste rondleiding van dit schooljaar is op 24 juni 2024.

 

Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl