Lekker Fit & Schoolsportvereniging

Lekker Fit & Schoolsportvereniging

De Globetrotter Katendrecht is een Lekker Fit-school en vindt gezonde voeding en beweging belangrijk. Daarom hebben de kinderen 2x 60 minuten per week bewegingsonderwijs.
De gymnastieklessen worden door sportdocenten gegeven. Zij houden de sportieve prestaties en motorische ontwikkelingen bij in een Lekker Fit Rapport. Ook organiseren zij sportevenementen in en rond de school.

Kleuters krijgen elke dag beweging, in het speellokaal beneden of buiten.
Tijdens de gymles dragen de kinderen een sportbroekje en een apart T-shirt (geen hemdje/topje). Ook moeten de kinderen sportschoenen aan, speciaal voor binnen. Bij buitenactiviteiten dragen de kinderen (groep 3 t/m 8) buitensportschoenen en makkelijk zittende kleding (trainingspak).


Schoolsportvereniging

Sinds 2005 is er de mogelijkheid om lid te worden van schoolsportvereniging Katendrecht. Dit concept is ontwikkeld, omdat er in de omgeving van Katendrecht geen sportverenigingen aanwezig waren. Verenigingen leveren trainers die training geven in de wijk, kinderen worden lid van de vereniging en kunnen structureel sporten. We hebben de vereniging naar de wijk gehaald. In samenwerking met de scholen uit deze wijk; De Globetrotter Katendrecht en De Schalm. Inmiddels zijn er ook veel kinderen uit de wijk lid, die op een andere school zitten dan de Globetrotter Katendrecht.

Voor de sportactiviteiten vanuit de Schoolsportvereniging is Vanya Vermuyten het aanspreekpunt.

Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl